scoala de soferi

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat că începând de luni va relua activitatea cu publicul în toată țara, excepție făcând zonele aflate în carantină.

Astfel, românii vor putea să își reînnoiască permisul de conducere sau să își înmatriculeze mașina începând cu data de 18 mai.

„În ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul al serviciilor publice comunitare, acesta diferă de la un judeţ la altul, sens în care recomandam consultarea site-urilor instituţiilor prefectului, respectiv site-ul www.drpciv.ro, secțiunea program de lucru serviciul public comunitar, aflată în pagina principală”, a anunțat DRPCIV într-un comunicat.

Autoritățile precizează că solicitările se vor soluţiona doar în baza programărilor online – accesibile pe site-ul www.drpciv.ro, iar accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri mici formate din 5-10 persoane.

Când se reiau examenele pentru permisul auto

În ceea ce privește activitatea de examinare, DRPCIV preconizează că reluarea acesteia la începutul lunii iunie, în două etape, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție şi distanțare socială în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

sursa:protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *