Primarul Clujului, Emil Boc, a câștigat un nou mandat de edil în oraș. În timpul campaniei electorale în spațiul public au tot apărut numeroase zvonuri care evocau eventualitatea în care edilul nu ar mai vrea să se ocupe de adminsitrarea orașului și ar prefera o funcție europeană de top, zvonuri pe care Boc mereu le-a negat.

Prezent la o emisiune la ZIUA LIVE, Emil Boc a fost întrebat din nou despre acest subiect:

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii ‘domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles‘: păi, bă fraierilor… Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât!

Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!

La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de  mii de ori: nu plec!”, a declarat Boc.

„Președinția nu e o prioritate pentru mine”, a mai spus Boc.

Emil Boc, după ce a câştigat un nou mandat, cu 45% din voturi: „Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima mulţumirea pentru faptul că mi-aţi acordat încredere”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a obţinut un nou mandat, cu 45 la sută din voturi, le-a mulţumit celor care i-au acordat încredere, dar şi celor care nu l-au votat, transmiţându-le că vocea lor ”a fost ascultată şi auzită”. ”La Cluj, am reuşit şi vom reuşi întotdeauna împreună. Am fost, sunt şi voi rămâne primarul tuturor clujenilor”, a subliniat el.

”Dragi clujeni, cuvintele sunt prea puţine pentru a putea exprima mulţumirea pentru faptul că duminică dumneavoastră mi-aţi acordat încredere, mi-aţi acordat votul, astfel încât să pot continua munca la Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a declarat Emil Boc, într-un filmuleţ postat, luni după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că nu va uita niciodată că oamenii l-au votat.  ”De asemenea, vă mulţumesc tuturor celor care nu m-aţi votat, vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată şi auzită. La Cluj, am reuşit şi vom reuşi întotdeauna împreună. Am fost, sunt şi voi rămâne primarul tuturor clujenilor”, a conchis el.

PNL a câltigat și șefia CJ la Cluj

Potrivit PNL, Emil Boc a obţinut 45 la sută din voturile pentru Primăria Cluj-Napoca. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi-a asigurat un nou mandat cu 48 la sută din voturi, relatează NEWS.RO.

În 2020, Emil Boc a obţinut 72.753 de voturi, fiind urmat de candidatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu – 8.024 de voturi. Atunci, preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj a fost câştigată de Alin Tişe – 126.942 voturi, el fiind urmat de Cătălin Sălăgean – 32.222.

sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *