Liderul AUR, George Simion, va fi chemat să dea declarații la Parchetul General în dosarul semnăturilor falsificate cu care procurorii spun că Silvestru Șoșoacă a candidat la Parlamentul European ca independent.

Preşedintele AUR George Simion a declarat, miercuri pentru News.ro, întrebat dacă a fost înştiinţat sau chemat la vreo audiere de către procurori, în contextul în care estevizat într-un dosar deschis de PÎCCJ după ce ar fi instigat membri ai formaţiunii să falsifice listele de susţinători pentru depunerea candidaturii, ca independent, la alegerile europarlamentare de către Silvestru Şoşoacă, că nu este „lider extremist”, iar zeci de apropiaţă ai săi şi membri ai echipei de campanie a formaţiunii sunt citaţi, miercuri, ca martori pentru a oferi declaraţii despre el. Acesta a mai precizat că este o încercare de scoatere a AUR din competiţia electorală.

Eu nu sunt lider extremist, iar procurorii nu mi-au transmis nimic până la această oră. Zeci de apropiaţi de-ai mei şi membri din echipa de campanie sunt citaţi ca martori pentru azi şi zilele următoare şi puşi să dea declaraţii despre mine! Motivul audierilor total abuzive a martorilor (nu au fost citaţi pe procedura normală) este încercarea de scoatere a AUR din competiţia electorală. Martorii sunt întrebaţi cu insistenţa despre preşedinte partidului, George Simion”, a declarat preşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, George Simion, miercuri pentru News.ro.

sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *