Horațiu Potra, cunoscut drept șeful mercenarilor români din Congo și fost luptător în Legiunea Străină, a anunțat că se lansează în arena politică locală, candidând pentru funcția de primar al municipiului Mediaș. Potra, recunoscut pentru experiența sa în domeniul dreptului și abilitățile sale remarcabile în strategii de apărare și securitate, se pregătește să devină un contracandidat redutabil pentru actualul primar.

Deși lipsit de experiență în politică, Potra mizează pe conexiunea directă cu cetățenii și pe abilitatea sa de a rezolva problemele comunității. Susținut de un grup de apropiați și admiratori, el aduce în ecuație o combinație unică de charismă, notorietate și credibilitate, câștigate în bătăliile reale ale vieții.

Cu promisiunea de a aduce o nouă viziune și energie în administrația locală, Horațiu Potra promite să fie un contracandidat formidabil în lupta pentru a conduce destinul Mediașului pentru următorii patru ani. O competiție incitantă se prefigurează între cei doi aspiranți la scaunul primăriei, iar cetățenii așteaptă cu interes evoluțiile din campanie.
sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *