Rusia a lansat un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipropetrovsk, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri, clădiri comerciale și rezidențiale, au declarat, sâmbătă, oficiali regionali din Ucraina.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că rușii au lansat în noaptea de vineri spre sâmbătă 13 drone Shahed care au vizat regiunile din nord-estul și centrul țării. Unitățile de apărare antiaeriană au doborât toate dronele, a declarat comandantul forțelor aeriene ucrainene, potrivit Reuters, titrează Mediafax.

Resturi de la dronele doborâte au lovit însă obiective civile din Harkov, rănind patru persoane și declanșând un incendiu într-o clădire de birouri, a declarat guvernatorul regional, Oleh Synehubov. Acesta a scris pe Telegram că un copil de 13 ani și o femeie sunt tratați la spital. Alte două femei au fost tratate la fața locului.
În regiunea Dnipropetrovsk alte două persoane au fost rănite, a declarat Serhii Lysak, guvernatorul regional. El a precizat că o instalație de infrastructură și trei case au fost avariate.
Sursa: stiripesurse.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *