Un documentar al Channel 4 intitulat Spacey Unmasked, care prezintă noi acuzații la adresa lui Kevin Spacey, va fi difuzat la începutul săptămânii viitoare. Actorul a negat noile acuzații de comportament nepotrivit lansate de bărbați care apar în documentar.

Într-un interviu cu jurnalistul Dan Wootton, dublul câștigător al premiului Oscar a declarat că „nu va mai rămâne fără cuvinte”.

Anul trecut, Spacey a fost găsit nevinovat de către un juriu de 9 infracțiuni sexuale, susținute de patru bărbați între 2001 și 2013, după un proces desfășurat la Londra, potrivit Mediafax.

De asemenea, el a câștigat un proces civil în SUA în octombrie 2022, după ce a fost acuzat de un avans sexual nedorit la o petrecere în 1986.

Documentarul Channel 4, intitulat Spacey Unmasked, ar urma să prezinte mărturii ale unor bărbați „cu privire la evenimente despre care ei spun că au avut loc între 1976 și 2013 și care se referă la ceea ce descriu ca fiind un comportament sexual nedorit” din partea lui Spacey.

Serialul în două părți, produs de Roast Beef Productions, urmează să fie difuzat luni și marți, săptămâna viitoare.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din trecut și pentru acțiunile mele, dar nu îmi pot asuma responsabilitatea și nu îmi voi cere scuze față de nimeni care a inventat lucruri despre mine sau a exagerat poveștile despre mine”, a declarat actorul american în vârstă de 64 de ani.

Kevin Spacey spune: „Nu am spus niciodată cuiva că dacă îmi face favoruri sexuale, atunci îl voi ajuta în carieră, niciodată. E clar că m-am cuplat cu unii bărbați care au crezut că ar putea avansa în carieră dacă ar avea o relație cu mine. Dar totul făcea parte din planul lor, un plan care a fost întotdeauna destinat să eșueze, pentru că eu nu am fost implicat în afacere”.

În timpul interviului, el a negat acuzațiile de comportament ilegal, dar a spus că a făcut „pași stângaci” în trecut.

„Au fost momente în care am flirtat cu unele dintre persoanele implicate în acele programe, care aveau 20 de ani? Da”, a spus el. M-am cuplat vreodată cu un alt actor? Da. Am făcut o propunere stângace la cineva care nu era interesat, după cum s-a dovedit? Da. Dar nu îi angajam, nu eram șeful lor”, relatează Sky News.

Starul din „The Usual Suspects” și „House Of Cards” a declarat că s-a luptat să găsească de lucru după ce a fost achitat de toate acuzațiile penale, catalogând experiența sa drept o „condamnare pe viață”.

Spacey a fost una dintre cele mai recunoscute fețe de la Hollywood atunci când au fost făcute acuzații de comportament sexual nepotrivit în 2017, ceea ce a determinat gigantul de streaming Netflix să rupă legăturile cu actorul.

Sky News nu a reușit să verifice cele mai recente acuzații.
Sursa: stiripesurse.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *