Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, se află în centrul unui scandal de proporții, după ce a fost implicat într-un dosar de înșelăciune de către autorități. Impresarul său, Nicolae Constantin, a dezvăluit că artistul este dispus să restituie sumele pagubitilor și chiar să depună plângere împotriva unuia dintre aceștia pentru santaj. Însă, și Nicolae Constantin este suspect în acest dosar, susținând că i-au fost cerute sume de 10 ori mai mari decât avansul primit pentru echipa lui Salam.

Păgubiții au dezvăluit că Salam ar fi primit sume substanțiale de bani pentru a susține concerte la evenimentele unor persoane, fără a-și onora angajamentele ulterior. Artistul a fost săltat de polițiști și dus la audieri în dimineața aceasta, iar avocata și rudele sale s-au văzut negociind cu reprezentanții juridici ai persoanelor prejudiciate pentru a ajunge la o rezolvare pe cale amiabilă.

Cu toate că rudele lui Salam exprimă dorința de a restitui banii, victimele par să prelungească suspansul. Într-o convorbire telefonică cu unul dintre avocații acestora, o rudă a sugerat ca tranzacția să fie autentificată la notariat.

Impresarul lui Salam: ”Mi s-a zis să mă duc la Ploiești cu 15.000 de euro și retrage plângerea”

Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam, a declarat că artistul este dispus să restituie sumele pagubitilor și că intenționează să depună o plângere împotriva unuia dintre cei afectați pentru santaj. Totuși, Constantin este și el suspect în acest dosar. În fața jurnaliștilor, el a afirmat că i s-au cerut sume de bani de zece ori mai mari decât avansul primit de echipa lui Florin Salam.

Potrivit plângerilor depuse la poliție, trei persoane susțin că i-au oferit lui Florin Salam sume de bani drept avans pentru concerte, însă acesta nu și-ar fi onorat angajamentele. Prejudiciul total se ridică la 18.000 de euro, iar înțelegerile între părți au fost stabilite verbal, fără a fi încheiate contracte oficiale.

Dosarul nu îl vizează doar pe Florin Salam, ci și alți doi bărbați care ar fi fost implicați în aceeași afacere. Autoritățile au efectuat percheziții la domiciliile acestora, inclusiv la cântărețul de manele și la ceilalți doi acuzați de complicitate.

Comunitatea și fanii lui Florin Salam sunt profund surprinși de aceste dezvăluiri și așteaptă cu interes dezvoltările ulterioare ale situației, în timp ce autoritățile continuă ancheta pentru a clarifica toate aspectele legate de acest caz de înșelăciune.

sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *