Ofițerii de a DGA Craiova au dat, în cursul zilei de ieri, o lovitură de zile mari în Olt, reținându-l chiar pe un apropiat al liderului PSD Olt Marius Oprescu, care este și liderul Consiliului Județean Olt.

În cursul zilei de ieri, ofițerii de la DGA Craiova l-au reținut, într-un dosar în care este cercetat și procurorul Claudiu Negrilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pe controversatul Petre Ilie din Slatina, mai cunoscut sub numele de Petrică RomPH. Practic, procurorul Claudiu Negrilă este cercetat pentru mușamalizarea mai multor dosare cu fraude, existând mai multe sesizări în acest sens la CSM.

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Petre Ilie este inspector la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN), fiind angajat în 2022 pe acest post, ca urmare a intervențiilor senatorului „păcănelelor” Liviu Voiculescu, cel care recent a trecut de la PNL la PSD. De asemenea, mai trebuie precizat că soția senatorului Liviu Voiculescu are afaceri în domeniul jocurilor de noroc, de aici poate și miza  angajării lui Petre Ilie la ONJN. Dar inspectorul de la Jocuri de Noroc reținut de DGA Craiova este foarte apropiat de liderul PSD Olt, Marius Oprescu.

sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *