Kevin Costner a divorțat de soția sa, Christine Baumgartner, anul trecut. Aceasta a cerut în special divorțul de actor după aproape 19 ani de căsnicie și a invocat „diferențe ireconciliabile”. La scurt timp s-a zvonit că fosta lui parteneră, Christine Baumgartner, formează un cuplu cu Josh Connor.

Kevin Costner avea suspiciuni

Apropiații lui Costner au declarat că acesta „avea suspiciuni puternice” în legătură cu relația dintre fosta sa soție Christine Baumgartner și noul iubit Josh Connor. Noul partener al lui Baumgatner are 49 de ani și este un tată divorțat cu trei copii.

kevin costner
Kevin Costner bănuia că Baumgartner îl înșală. Acum totul a ieșit la iveală. Sursa foto Youtube

De atunci s-a aflat că Costner, în vârstă de 69 de ani, a bănuit că „se întâmpla ceva între Christine și Josh”, a informat o sursă din Us Weekly într-un articol publicat miercuri. O altă persoană din interior a adăugat că „legătura [strânsă] dintre noul cuplu a fost un adevărat elefant în cameră”.

Ce spun apropiații fostului cuplu

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, și Costner a fost cu artista Jewel – la trei luni după ce a ajuns la o înțelegere de divorț. O altă surse a declarat că este normal ca actorul să își refacă viața, mai ales după ce fosta lui soție s-a afișat cu Josh Connor.

Kevin Costner
Kevin Costner bănuia că Baumgartner îl înșală. Acum totul a ieșit la iveală. Sursa foto Arhiva EVZ

„Josh a fost stânca lui Christine pe tot parcursul încercării de divorț. Dacă Kevin are o problemă cu asta, e vina lui”. „Prietenia dintre Christine și Connor a devenit romantică relativ recent”, a spus o apropiată a fostului cuplu.

Scandalul dintre Kevin Costner și fosta soție continuă

În plină procedură de divorț, în august 2023, Costner a spus că „nu știe cu certitudine” dacă Baumgartner a avut relații „extraconjugale”, dar că el a fost fidel. Într-o cerere legală de ordonanță, mama a trei copii ceruse documente suplimentare pentru a dovedi finanțele lui Costner.

Printre solicitări se numărau: „cheltuieli plătite de dumneavoastră sau de orice persoană la cererea dumneavoastră sau în numele dumneavoastră, în legătură cu orice relații romantice extraconjugale”.

Ca răspuns, echipa juridică a actorului a declarat că cererea a fost, „formulată doar în scopul hărțuirii, este prea extinsă în ceea ce privește perioada de timp și subiectul, împovărătoare, opresivă și compusă în mod nepermis”.

Costner și echipa sa au adăugat, de asemenea, că „nu știe cu certitudine dacă [Christine] s-a angajat în „relații romantice extraconjugale” înainte de despărțire și, în caz

afirmativ, dacă a cheltuit din banii lui sau dacă a decontat orice cheltuieli în sprijinul aventurii (aventurilor) ei pe carduri de credit plătite de el”.

Avocații vedetei au declarat: „[Kevin] nu are documente de răspuns pentru relații romantice extraconjugale în care s-a angajat, deoarece nu s-a angajat în niciuna”, potrivit Daily Mail.

sursa:EVZ.ro