O excursie controversată în Republica Moldova aduce la iveală conexiuni neobișnuite între conducerea USR Buzău și înalții oficiali din poliție.

Fotografii compromițătoare din anul 2019 au fost făcute publice recent, dezvăluind legături neașteptate între liderii USR Buzău și șefii poliției din Buzău, într-o excursie în Republica Moldova.

”Au mâncat și băut pe banii membrilor IPA”

Imaginile surprind liderii USR Buzău, inclusiv șeful partidului Silviu Iordache, și familiile acestora în compania fostului șef al IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi, a fostei judecătoare Crenguța Pantazi și a fostului șef al IPA Secția Buzău, Tărtăreanu Mihai.

Fotografiile compromițătoare arată liderii USR și șeful IPJ Buzău la aceeași masă în timpul escapadei lor în Republica Moldova. Un detaliu semnificativ evidențiază faptul că Laurențiu Pantazi și Silviu Iordache sunt vecini pe aceeași stradă din localitatea Spătaru.

USR se ține de gât cu IPJ la Buzău

Surse neoficiale sugerează că Silviu Iordache ar fi fost numit în funcția de șef al USR Buzău cu sprijinul direct al lui Laurențiu Pantazi, aspect care ridică întrebări privind independența și transparența alegerilor interne în cadrul partidului. Totuși, această informație nu a putut fi verificată până în prezent.

În plus, informațiile indică faptul că Mihai Tărătreanu, actualul șef al mascaților din Buzău și șeful IPA România, ar fi garantat pentru familiile membrilor USR pentru a participa la o întâlnire destinată strict angajaților din poliție care fac parte din Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA).

Un aspect esențial este depunerea unei plângeri penale de către redacția noastră împotriva USR Buzău pentru furt intelectual, iar aceasta a rămas, conform informațiilor, într-un sertar, ridicând întrebări cu privire la posibila implicare a șefului IPJ Buzău în acest caz.

Aceste dezvăluiri aruncă o umbră de îndoială asupra relațiilor dintre conducerea partidului USR Buzău și șefii poliției locale, alimentând speculații despre influențe și interese comune. Chiar dacă la conducerea IGPR se află buzoianul Bogdan Despescu, redacția își rezervă dreptul de a înainta o plângere în atenția Ministerului Afacerilor Interne.

Ziarul PUTEREA așteaptă cu interes punctele de vedere ale liderilor USR Buzău și ale oficialităților implicate, în timp ce opinia publică rămâne vigilentă în așteptarea unor clarificări.
sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *