Oferte de Paști 2024. Prețuri de cazare în hotelurile și pensiunile de pe Valea Prahovei

Proprietarii unităților de cazare de pe de pe Valea Prahovei au pregătit deja  ofertele de Paști. În acest an,  costul acestora pornește de la 1.200 de lei pentru patru nopţi de cazare la vilă şi  poate ajunge la 3.500 de lei, în cazul unui hotel de patru stele.

În cazul hotelurilor de 3 și 4 stele, turiștii pot beneficia de cazare şi mic dejun, brunch pascal şi acces la spa. De asemenea, multe unități de pe Valea Prahovei asigură o masă tradițională de Paști, dar și alte facilități. Printre acestea se numără plimbările cu ATV-ul sau echitația.  Acestea nu pot fi oferite ca extra servicii în sezonul rece.
Oferte de cazare pentru vacanța de Paște. Cât costă sejurul pe Valea Prahovei
Stațiune de pe Valea Prahovei. Sursa foto: Dreamstime.com

Vacanțele la munte, lux pentru majoritatea românilor

Ofertele de cazare pentru vacanța de Paști din 2024 sunt mai mari cu 50% față de cele din perioadele obișnuite.

Asociaţia pentru promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova a publicat o serie de tarife disponibile pentru intervalul respectiv.

Conform acestora, prețul de pornire pentru un pachet turistic la o vilă din staţiunea Sinaia, în perioada 22-26 aprilie, pornește de la preţul de 1.225 de lei de persoană. Oferta include cazarea într-o cameră dublă, mic dejun. De asemenea, clienții acestei unități vor beneficia de întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, precum și de o cină în prima zi de Paşti. Doritorii au asigurat un program de muzică live.

Oferte de cazare pentru vacanța de Paște. Cât costă sejurul pe Valea Prahovei
Oferte de Paște. Sursa foto: 39332342 © Fotodragstar | Dreamstime.com

Oferte de cazare pentru Paști 2024. Vacanțele la munte, mai scumpe decât în anii precedenți

Aceeași pensiune care acum oferă servicii de cazare pornind de la 1225 de lei, în 2022 vindea pachete de cazare cu 800 de lei. La fel de piperate sunt și prețurile de cazare în hotelurile de 3 și 4 stele. Turiștii care vor să își petreacă vacanța de Paști într-o astfel de unitate de cazare de pe Valea Prahovei  trebuie să aloce un buget minim de  1.840 lei.

Acesta include patru nopţi de cazare, mic dejun, întâmpinare în noaptea de Înviere cu produse tradiţionale, prânz festiv de Paşti cu open bar şi DJ. În cazul familiilor cu unul sau mai mulți copii, costurile de cazare cresc semnificativ. Prețul pentru cazarea într-un apartament, dintr-un hotel de 3 stele, poate ajunge în cazul unui sejur de trei nopți și la 6000 lei.
sursa:EVZ.ro