De ziua Unirii Principatelor Române, Cristian Popescu Piedone a demarat o campanie împotriva ‘Ocăii Mici’ în Sectorul 5. Edilul a mers la mai multe carmangerii din sector și a avut o mare surpriză.

Inspirat de idealurile marelui Alexandru Ioan Cuza, care a visat la o țară mândră și suverană, Cristian Popescu Piedone a mers în mai multe carmangerii din sectorul 5. În urma acestor vizite, edilul a sesizat că cetățeanul este furat la cântar prin intermediul hârtiei de ambalat. Cetățeanul este plătește de multe ori hârtia la preț de salam, parizer sau de pastramă.

”Cuza a vrut o țară mândră, suverană și… nefurată! Vă amintiți de ocaua sa? Desigur! Ocaua lui Cuza a rămas în istorie și-n povești și-n zicale despre… necinste! Până la urmă, tot negustorul știe ce reprezintă ocaua lui Cuza, nu?

Dincolo de palavre, oameni buni, în cinstea marelui Alexandru Ioan Cuza, am vrut să văd cum mai stă treaba cu ocaua mică… aici, la noi, în Sectorul 5! Spre dezamăgirea mea…

AM GĂSIT NEGUSTORI CU OCAUA MICĂ ÎN TOATE CARMANGERIILE UNDE AM INTRAT!!!”, a transmis edilul pe Facebook.

În urma vizitei efectuate, carmangeriile care au fost prinse în fapt au primit un avertisment.

”Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!!Știți dumneavoastră, oameni buni, că de multe ori când cumpărați mezeluri, de exemplu, plătiți hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe… ?

Ei bine, urmăriți imaginile atașate acestui text! Cu respect pentru cetățean, pentru țară și pentru bravul Cuza, primarul Piedone

P S: De data aceasta, negustorii prinși cu ocaua mică au primit AVERTISMENT! La următoarea abatere similară…

DE ASTĂZI, în cinstea bravului Cuza, monitorizăm Sectorul 5 ca să ferim portmoneele cetățenilor de contactul cu ocaua mică!”, a transmis edilul prin intermediul unei postări pe Facebook.
sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *