Premierul României, Marcel Ciolacu, a primit la Guvern un țăran din Vrancea, Constantin Crăciun, și a subliniat importanța ascultării problemelor de zi cu zi ale țăranilor români. Întâlnirea a avut loc în contextul preocupărilor și necesităților fermierilor, iar premierul a exprimat sprijinul său față de acești oameni harnici.

„Problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare”, a declarat premierul Marcel Ciolacu după întâlnirea cu Constantin Crăciun. Acesta din urmă a devenit cunoscut în 2007, când și-a expus nemulțumirile prin afișarea pe poarta casei sale a unei firme pe care scria „Microferma Țăranului Sărac din Uniunea Europeană”.

Cu zeci de hectare de teren, atât pentru vie, cât și pentru teren arabil, și o moară ecologică, Constantin Crăciun, la vârsta de 83 de ani, a adus în atenție problemele agricultorilor și a devenit un simbol al luptei pentru drepturile fermierilor.

Premierul Ciolacu a subliniat importanța dialogului cu fermierii și necesitatea de a oferi sprijin acestor oameni harnici. „Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog. Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri”, a adăugat premierul.

Constantin Crăciun, cunoscut și ca „țăranul sărac”, a participat la proteste și a cerut sprijin din partea guvernanților pentru problemele cu care se confruntă fermierii români. Îmbrăcat în ie și opinci, acesta a subliniat importanța susținerii agriculturii și a muncii pământului pentru viitorul generațiilor care vor veni.

Sursa:puterea.ro

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *