Las Fierbinți i-a adus succesul lui Costi Diță

Costi Diță și soția sa Raluca sunt împreună de mai multă vreme și au doi copii de 13 ani, respectiv 8 ani. Ca orice băieți, cei doi sunt ceva mai neastâmpărați, cam după modelul personajului Giani din Las Fierbinți.De curând, fiul cel mic al actorului a fost implicat într-un conflict cu un coleg, la școală. Iar acest lucru i-a dat de gândit actorului care nu a știut cum să reacționeze la început. Mai ales că băiatul și-a asumat responsabilitatea, recunoscând că l-a lovit pe celălalt fără prea multe motive.

În acest context, actorul din Las Fierbinți s-a văzut într-o ipostază dificilă. El a reușit să salveze situația explicându-i băiatului că a procedat greșit. Lucru pe care acesta părea că l-a înțeles deja.

Actorul s-a scuzat în fața părinților celuilalt băiat, bătut, iar lucrurile au evoluat pozitiv. În cele din urmă copiii s-au împrietenit și au uitat de dispută. Așa cum se întâmplă de fiecare dată în astfel de situații.

Las Fierbinti
Sursă foto: Pro Tv

Costi Diță a povestit incidentul

Giani din Las Fierbinți a vorbit deschis despre incidentul în care a fost implicat fiul său. Chiar dacă acest lucru nu estr tocmai confortabil pentru un părinte, el a făcut-o public, fără să se ascundă.

„Intru în casă, ăsta mic e la masă, vrea să spună ceva. Raluca este deja la telefon vorbește cu cineva. Îmi dau seama, din ce vorbește Raluca, că sunt ceva probleme în paradis. Era cu «ne cerem scuze, nu se va mai repeta». Îl văd pe ăsta mic la masă și îl întreb care e treaba. Îmi spune că l-a bătut pe un coleg.

În zic: «Băi, Anghel… noi trăim în casa asta împreună. Ai văzut că s-a întâmplat asta cu Vlad. Ți-a plăcut când Vlad a trecut prin asta? Nu. Undeva tu ai avut senzația că eu sunt de acord cu genul ăsta de acțiuni? Nu. Păi și atunci de ce faci tată asta?»”, a relatat actorul din Las Fierbinți, conversația cu fiul său.
Actorul din Las Fierbinți și fiul său

Costi Diță a mai povestit că, între timp, a fost sfătuit să nu se enerveze pe cel mic. Dimpotrivă să abordeze situația matur și să nu-l pedepsească disproporționat. Drept urmare, l-a sunat pe părintele băiatului bătut, a clarificat lucrurile cu el după care și-a luat fiul cel mic la o discuție.

„Mă rog, îl și sun pe părintele respectiv, îl văd că e supărat și îi spun că nu o să se mai întâmple și după îl iau pe Anghel la discuție. Și îl întreb cum s-a întâmplat. Că mă așteptam să îmi spună că și ală i-a dat o palmă, dar nu i-a dat. Îl întreb l-ai bătut degeaba? Da. Mi-a spus că l-a bătut fără să aibă vreun motiv. Cum așa? «Pur și simplu, am văzut că face ceva, m-am luat de el și l-am bătut». În fine, îl iau, avem o discuție, îi explic”, a povestit actorul din Las Fierbinți.

Concluzia, povestită tot de actor, a fost că între timp lucrurile s-au liniștit. Cei doi copii s-au împăcat, iar acum sunt prieteni la cataramă, a mai spus Giani Orlando de la ProTV.
sursa:EVZ.ro