Patronul unui lanț de restaurante românești a explicat că nu mai dorește să angajeze lucrători asiatici, enumerând și motivele pentru care a luat această decizie.

Antreprenorul Cătălin Mahu a spus că angajații asiatici ”sunt un dezastru”, că nu respectă reguli de igienă elementare, cum ar fi să se spele pe mâini, și că ei ”sunt obișnuiți să trăiască printre gândaci”.

”Nu mai vreau să angajez asiatici. În primul rând, pentru că diferența civilizațională este enormă între noi și ei. Eu cred că am depășit momentul în care să trebuiască să învăț pe cineva să se spele pe mâini.

Oamenii aceștia trebuie întâi învățați să se spele pe mâini. Sunt un dezastru. Pentru ei, a trăi cu un gândac e parte din viața lor normală! I-am cazat pe acești oameni în locații scumpe doar pentru a fi sigur că nu există ploșnițe, gândaci – cu care ei nu au o treabă să trăiască, dar eu am.

Și îmi dau seama că modul lor de a gândi este fundamental diferit de al nostru. În plus, nici nu sunt mai ieftini sau mai muncitori. Eu cred în forța de muncă românească”, a spus Cătălin Mahu, potrivit Profit.ro.
 Sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *