Black Friday 2023 – ”Sărbătoarea reducerilor” Black Friday 2023 se organizează în România pe data de 10 noiembrie 2023. Conform tradiției americane, Black Friday 2023 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 24 noiembrie 2023.

Black Friday 2023 – Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2023.

Black Friday 2023, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită diversității magazinelor participante.

Anul acesta, Black Friday se anunță a fi mult mai spectaculos decât edițiile anterioare, în special datorită reducerilor reale și ofertelor autentice pregătite de magazine. Chiar dacă evenimentul a avut un succes considerabil în privința vânzărilor în anii trecuți, ultimele sancțiuni au determinat comercianții să fie mai corecți atât față de ei înșiși, cât și față de public.

Black Friday 2023 – Când este Black Friday la eMag

eMAG a anunțat pe site-ul său că anul acesta Black Friday are loc vineri, pe 10 noiembrie. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se număra televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucarii, anvelope și produse speciale.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *