Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă luni că un avion l-a adus din Iordania în România, pe Romeo Ursu, condamnat definitiv la 2 ani şi 10 luni, în 2014 şi la 8 ani în 2015, pentru înşelăciune şi constituirea de grup infracţional organizat. Ministrul arată că este un gest de normalitate într-un stat de drept, pentru că nimeni nu este mai presus de lege. ”Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale”, spune Gorghiu.

“Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineaţă, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat”, anunţă ministrul Alina Gorghiu.
Ea precizează că Romeo Ursu a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliţie şi va fi transportat la penitenciarul Rahova.
”Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale. Mulţumesc tuturor autorităţilor care au contribuit la aducerea în ţară a condamnatului Romeo Ursu.”, spune ministrul într-un mesaj pe Facebook.

Sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *