Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe după o bătaie între copii într-un parc din Măgurele.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat joi seara, la ora 20:40, cu privire la faptul că, în jurul orelor 20:30, un copil, în timp ce se afla într-un parc din orașul Măgurele, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a fost lovit cu pumnul în zona feței, de către un alt copil.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele, unde au identificat victima și o altă persoană prezentă în zonă la momentul incidentului.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Măgurele au identificat doi copii, bănuiți de comiterea faptei sesizate. Nu se precizează ce vârstă au copiii, dacă pot răspunde penal sau nu pentru faptele lor.

De asemenea polițiștii din Măgurele au informat reprezentanții DGASPC pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Mama copilului agresat a relatat la Antena 3 incidentul:

 

 

Sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *