Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că a trimis organizaţiei PNL Bucureşti raportul în 10 puncte pe urgenţe administrative solicitat de liberali, menţionând că este vorba despre o situaţie “la zi” cu ceea ce a făcut.

„Termenul, acele şase luni în care noi, echipa executivă a Primăriei, să ne preocupăm de acele părţi din programul cu care am candidat împreună, l-am trimis organizaţiei Bucureşti în 31 iulie. Eu nu am cerut un răspuns, a existat o preocupare pentru aceste subiecte. Eu, în această perioadă de şase luni, m-am preocupat de ele, am spus ce am făcut şi am trimis această situaţie la zi. Mai departe sunt disponibil pentru orice fel de dialog”, a precizat Nicuşor Dan, întrebat pe această temă, după ce a vizitat Muzeul Copiilor, potrivit Agerpres.
Primarul general a susţinut că a făcut tot ceea ce ţine de el pentru a îndeplini mandatul dat de bucureşteni, pe baza unui program pe care l-a făcut împreună cu liberalii în 2020.

„Eu simt că am făcut tot ce a ţinut de mine şi în aceste şase luni, şi în aceşti doi ani şi 10 luni, pentru a îndeplini mandatul pe care bucureştenii ni l-au dat, pe baza unui program pe care l-am făcut împreună în toamna lui 2020”, a afirmat el.

sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *