Apărarea antiaeriană rusă a doborât trei drone ucrainene în regiunile Briansk şi Kaluga, a anunţat Rusia joi dimineaţă devreme, fără a indica dacă atacurile au provocat victime sau pagube, informează France Presse, scrie Agerpres.

“În această noapte, o încercare a regimului de la Kiev de a efectua atacuri cu drone a fost dejucată”, a comunicat Ministerul Apărării rus pe aplicaţia Telegram.
“Două drone au fost distruse de apărarea aeriană deasupra teritoriului regiunii Briansk”, la graniţa cu Ucraina, a anunţat ministerul.
Potrivit aceleiaşi surse, un al treilea dispozitiv “a fost detectat şi distrus de apărarea aeriană deasupra teritoriului regiunii Kaluga”, la sud-vest de Moscova.

Ministerul nu a oferit nicio informaţie despre eventuale pagube sau victime.

Rusia este acum vizată aproape zilnic de drone precum atacul de miercuri ce a ucis trei persoane în regiunea rusă Belgorod, la graniţa cu Ucraina, potrivit guvernatorului Viaceslav Gladkov, care a acuzat forţele armate ale Kievului.

Pentru a şasea zi consecutiv, capitala Rusiei a fost de asemenea miercuri ţinta dronelor, care i-au perturbat traficul aerian şi au produs pagube materiale fără a provoca victime.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat, la sfârşitul lunii iulie, faptul că “războiul ajunge pe teritoriul Rusiei”, aminteşte AFP.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *