Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai acuza fake news-uri: Un ultim zvon apărut este acela că Guvernul nu ar exclude majorarea TVA cu un procent

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai le cere românilor ca, atunci când citesc o știre ce ține de deciziile guvernamentale, să fie foarte atenți.

“Fac apel la români să nu se lase manipulați de zvonuri, știri false sau speculații cu privire la deciziile guvernamentale!

Un ultim zvon apărut în presă este acela că Guvernul nu ar exclude majorarea TVA cu un procent.

Țin să subliniez că această știre este pur și simplu falsă și nu are niciun temei real. Premierul Ciolacu a declarat ferm că această variantă nu a fost luată în considerare și că majorarea TVA nu este în discuție.

Mai mult, Marcel Ciolacu a exclus în totalitate această posibilitate, iar acțiunile și politicile guvernamentale nu susțin această speculație.

Într-o eră în care informațiile se răspândesc cu o viteză uluitoare, PSD va continua să își arate dezaprobarea față de valul de zvonuri și speculații care apar în spațiul mediatic, încurajând presa să adopte un rol constructiv în furnizarea de informații credibile și să evite propagarea neîntemeiată a știrilor false”, spune senatorul PSD.
sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *