Pacienta internată la psihiatrie la Gura Ocniţei și care sâmbătă a strangulat o altă bolnavă se află într-o cameră de izolare din spital. Femeia a susţinut că a omorât pentru că „vrea la puşcărie”, unde mama ei, care nu a vrut să o ia acasă, să nu o mai viziteze. Ea a ameninţat că va ucide din nou, conform new.ro.

Femeia internată la Spitalul Gura Ocniţei şi care sâmbătă a sugrumat o altă pacientă, aceasta decedând, are 32 de ani, este diagnosticată cu schizofrenie paranoidă şi este internată de 14 ani în spital.

Surse medicale au declarat pentru News.ro că pacienta a omorât-o pe femeia internată pentru a se răzbuna pe mama sa, fiindcă nu voia să o ia acasă.
Femeia anchetată pentru omor le-a spus cadrelor medicale şi anchetatorilor că vrea să ajungă „la puşcărie”, unde mama ei, care nu o vrea în familie, dar care o vizita în spital, să nu o mai poată vedea. Mai mult, tânăra bolnavă a spus că dacă până în seara aceleiaşi zile nu va ajunge acolo unde îşi doreşte, după gratii, va ucide din nou.
În plus, bolnava a admis că a atras-o pe cealaltă pacientă într-o zonă unde nu se află personal medical, ca să o poată ucide.

Femeia de 32 de ani se află în prezent internată într-o cameră specială de supraveghere, unde este izolată, monitorizată video şi de unde nu are acces la restul pacienţilor. În paralel cu ancheta judiciară, în cadrul spitalului are loc şi o anchetă internă.

sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *