Panică în centru unui mare oraș din România: Bărbat în haine militare cu cagulă și cu un pistol la brâu, reținut de polițiști

Panică în centrul municipiului Târgu-Jiu. Ziua în amiaza mare, pe centrul pietonal, și-a făcut apariția un bărbat îmbrăcat în haine militare cu cagulă și cu un pistol la brâu, la vedere.

Având în vedere faptul că bărbatul purta adidași, în mod sigur nu este vorba de un cadru militar, anunță pandurul.ro.

Apariția bărbatului care se plimba în voie cu pistolul la brâu și față acoperită a panicat cetățenii care erau la terase sau care se plimbau cu copiii pe centru.

“În urma apariției unei imagini în spațiul public, în care se observă un bărbat care se deplasează pe jos, pe strada Victoriei – Zona Pietonală, având asupra sa un pistol, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au efectuat verificări în vederea depistării bărbatului și luării măsurilor legale, în funcție de rezultat.

În urma cu câteva minute, bărbatul a fost depistat în Piața Mare din municipiul Târgu Jiu, însă fără a avea asupra sa o armă.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, în vederea stabilirii situației de fapt”, anunță polițiștii.
Sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *