Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, condamnă atacul de sâmbătă al Rusiei asupra orașului ucrainean Cernihiv: „Rusia trebuie trasă la răspundere pentru atrocitățile sale din Ucraina”.

„Condamn ferm atacul cu rachete al Rusiei asupra Cernihivului de astăzi. Vieți nevinovate pierdute, mulți răniți – gândurile mele sunt la victime și la familiile lor. O astfel de agresiune flagrantă împotriva civililor nu trebuie să rămână nepedepsită. Rusia trebuie trasă la răspundere pentru atrocitățile sale din Ucraina”, scrie pe Twitter, potrivit deschide.md, Maia Sandu, conform mediafax.
Potrivit celui mai recent bilanț, în urma atacului rusesc de ieri cu rachete asupra centrului orașului Cernihiv, au fost uciși șapte oameni inclusiv un copil. Alte 144 de persoane au fost rănite, informează poliția ucraineană, care mai precizează că printre răniți sunt 15 copii și 15 polițiști.
Bombardamentul rusesc din Cernihiv a distrus 66 de clădiri inclusiv 500 de apartamente. Poliția a înregistrat și deteriorarea a 64 de autoturisme, scrie unian.net.
Sursa:stiripesurse

 

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *