Compania aeriană Air New Zealand va cântări pasagerii de pe cursele internaționale pentru a îmbunătăți siguranța zborurilor, potrivit Sky News, informează Mediafax.

Călătorii care acceptă să fie cântăriți vor contribui la creșterea siguranței în timpul zborurilor, susțin reprezentanții Air New Zealand

Călătorii sunt asigurați de companie că greutatea lor nu va fi afișată pentru a fi văzută de ceilalți.

„Cântărim tot ceea ce se află în aeronavă, de la încărcătură, la mese, la bagajele din cală. Pentru clienți, echipaj și bagajele de cabină, folosim greutăți medii, pe care le obținem în urma realizării acestui studiu. Știm că a urca pe cântar poate fi descurajant. Vrem să ne asigurăm clienții că nu există niciun afișaj vizibil nicăieri. Nimeni nu vă poate vedea greutatea, nici măcar noi. Este complet anonimă. Este simplu, este voluntar și, cântărindu-vă, ne veți ajuta să zburați în siguranță și eficient, de fiecare dată”, a declarat Alastair James, specialistul în îmbunătățirea controlului încărcăturii la Air New Zealand.

Air New Zealand a declarat că are nevoie de cel puțin 10.000 de pasageri dispuși să se cântărească. Procedura se va desfășura la Aeroportul Internațional Auckland în luna iunie. Sondajul este o cerință a Autorității Aviației Civile.
sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *