Partidul ungar de opoziţie Coaliţia Democratică (DK) a lansat o campanie naţională de afişaj cu textul “Viktor Orbán creşte preţurile, Klára Dobrev va creşte salariul tău”, a anunţat duminică Balázs Barkóczi, purtătorul de cuvânt al DK şi deputat al partidului, în cadrul unei conferinţe de presă online, relatează MTI, potrivit news.ro.

El a precizat că mesajul va fi afişat mai ales în zonele rurale şi în aşezările mai mici.
Maghiarii trebuie să ştie că premierul Viktor Orbán este cauza crizei mijloacelor de trai, iar atât timp cât guvernul Orbán rămâne, criza va rămâne şi ea, a mai spus purtătorul de cuvânt al DK.
El a subliniat că toată lumea trebuie să ştie că nu este obligatoriu să se trăiască aşa, că există speranţă, pentru că există în ţară o alternativă capabilă să guverneze, guvernul din umbră condus de Klára Dobrev.
”Ungaria se află în necaz, acest lucru se simte la fiecare cumpărătură. Inflaţia lui Orbán a perturbat fundamental mijloacele de trai de zi cu zi, iar salariile şi pensiile nu ţin pasul de ani de zile cu creşterile de preţuri ale guvernului Orbán. Inflaţia lui Orbán este acum de trei ori mai mare decât inflaţia de o singură cifră din Europa”, a declarat Balázs Barkóczi.

Sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *