Erica Herman, care a fost o lungă perioadă de timp iubita jucătorului profesionist de golf Tiger Woods, l-a acuzat pe acesta de hărțuire sexuală, potrivit unui document depus în instanță de avocatul lui Herman în Florida, scrie Mediafax.

Woods este acuzat că a urmărit o relație sexuală cu Herman în timp ce aceasta la restaurantul său din sudul Floridei, și apoi a forțat-o să semneze un acord de confidențialitate, în caz contrar urmând să fie concediată, potrivit documentului, relatează CNN.

“Tiger Woods, atlet de renume internațional și una dintre cele mai puternice figuri din sportul mondial, a decis să întrețină o relație sexuală cu angajata sa, apoi – potrivit acestuia – a obligat-o să semneze un acord în legătură cu acest lucru sau să fie concediată de la locul de muncă”, se arată în documentul din instanță: “Când a devenit nemulțumit de relația lor sexuală, a păcălit-o să plece de acasă, i-a luat banii, animalele de companie și bunurile personale și a încercat să o forțeze să semneze un alt acord”.

“Un șef care impune condiții de muncă diferite angajatului său din cauza relației lor sexuale este hărțuire sexuală”, afirmă avocatul lui Herman, Benjamin Hobas, în dosar.

CNN a contactat reprezentanții lui Woods pentru comentarii, dar nu a primit imediat un răspuns.

Herman a depus două plângeri separate care îl implică pe Woods în ultimul an.

Prima, depusă în octombrie 2022, susține că un trust deținut și creat de starul golfului a încălcat Legea privind chiriașii din Florida, încălcând contractul verbal de închiriere pentru a continua să locuiască în casa lui Woods.
sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *