Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe, îl acuză pe fostul său coleg de partid, ministrul agriculturii Petre Daea, că s-a dus cu soția după el la Consiliul de miniștri de la Bruxelles. Soția ministrului Daea este practic subordonata acestuia, ocupând o funcție de conducere în cadrul APIA.

„AM AJUNS DE RÂSUL EUROPEI!

Caz UNIC și RUȘINOS în istoria tuturor Consiliilor de miniștri, de la înființarea Uniunii Europene până în prezent!

Cine credeți că este doamna din spatele ministrului Daea, prezentă la ședința consiliului de miniștri ai agriculturii?

Doamna este chiar soția ministrului Daea, care ocupă funcția de director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA)!

Oare ce o recomandă pe această doamnă, să fie prezentă la aceste reuniuni, extrem de importante pentru agricultorii români?

Oare în Ministerul Agriculturii nu se găseau oamenii potriviți și cu experiența necesară, pentru a reprezenta cu adevărat interesele României?

RUȘINE, domnule Daea!”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Actuala soție a ministrului agriculturii, Petre Daea, 73 de ani, Luchian Camelia, 55 de ani, este șefa departamentului de resurse umane al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), una din cele mai importante instituții din agricultura românească.

 


sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *