Experții regali susțin că Prințul William se enervează ușor. Ce detalii au ieșit la iveală despre soțul lui Kate Middleton
Experții regali susțin că Prințul William se enervează destul de ușor. Noi detalii au ieșit la iveală despre soțul lui Kate Middleton. Robert Jobson a oferit mai multe informații din intimitatea Familiei Regale Britanice.

Robert Jobson este un cunoscut autor și expert regal. Acesta susține că Prințul William are anumite probleme de comportament. Jobson susține că nu este tocmai ușor să porți o conversație cu prințul de Wales, maia les atunci când discuția devine tensionată.

Experții regali susțin că Prințul William se enervează ușor
Kate Middleton și Prințul William apr să formeze o familie perfectă, dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. Experții regali dezvăluie mai multe amănunte despre viața de cuplu a acestora.

Robert Jobson susține că Prințul William poate fi o persoană foarte dificilă în anumite momente.
Soțul lui Kate Middleton își pierde calmul cu ușurință. Se pare că acesta nu seamănă deloc cu tatăl său, Regele Charles. Prințul Harry ar fi cel care a moștenit temperamentul liniștit al tatălui său.

”William se enervează foarte repede, mai ales când este vorba de tatăl său. Regele Charles este mai liniștit. Din acest motiv, William se frustrează rapid și lucrurile iau de multe ori o întorsătură nefericită. William nu uită cu ușurință discuțiile tensionate”.

 

Experții susțin că Regele Charles își cunoaște foarte bine băieții. În ciuda faptului că în preajma tatălui său se enervează rapid, când vine vorba de soția sa lucrurile par să stea diferit.
Unii apropiați ai Familiei Regale susțin că Prințul William și Kate Middleton se ceartă destul de des. Cu toate acestea, Robert Jobson susține că William și soția sa nu au discuții tensionate foarte des.

Kate Middleton și Prințul William au mers în vizită în Birmingham
Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție publică după încheierea vacanței de Paște a copiilor lor. Prințul și Prințesa de Wales și-au dorit să petreacă vacanța alături de cei mici. De data aceasta s-au întors rapd la îndatoririle regale.

Familia Regală Britanică se pregătește intens pentru încoronarea Regelui Charles.
Momentul istoric va avea loc pe 6 mai 2023. Kate și William au părut plini de energie. Cei doi au purtat conversații cu membrii comunității și au făcut mai multe activități împreună. De altfel, Kate și William au fost surprinși într-o bucătărie unde pregăteau pizza alături de câțiva localnici.

Imaginile înfățișează o familie fericită și unită. Fotografiile apar la scurt timp după ce în ultima vreme s-a zvonit că William ar avea  aventură. Infidelitatea Prințului de Wales este tot mai discutată în presa internațională. Kate Middleton încearcă să nu țină seama de speculații și să se concentreze asupra familiei sale.

 

Prințesa de Wales este implicată în creșterea copiilor, dar și în dezvoltarea unei relații armonioase alături de soțul său. William nu a făcut niciun comentariu cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse în ultimele săptămâni.
Cu toate acestea, se crede că Regele Charles ar fi insistat ca presupusa amantă a Prințului să participle la evenimentul încoronării. Kate Middleton a avut o condiție strictă pentru rivala sa, scriu publicațiile internaționale.

sursa: stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *