I N F O R M A R E

 

Aceasta informare este efectuată de: S.C. ACON GAZ S.R.L. in calitate de reprezentant al SC PREMIER ENERGY S.R.L., Adresa S.C. ACON GAZ S.R.L.: Mun.Târgovişte, Calea Domneasca, Nr.174, Jud.Dâmboviţa, tel.: 0732.787.770. mail office@acongaz.ro, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Dambovita – Aviz de Gospodărire a Apelor pentru realizarea lucrărilor EXTINDERE RETEA DISTRIBUTIE GAZE NATURALE REDUSA PRESIUNE in sat IZVORU, com VALEA LUNGA, jud. DAMBOVITA “, amplasate în satul IZVORU, comuna Valea Lunga, judetul Dambovita.

Aceasta investiţie este NOUA.

Ca rezultat al procesului de producţie Nu vor rezulta ape uzate .

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la sediul primariei Valea Lunga, in termen de 30 zile de la data prezentei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *