Un bărbat de 32 de ani care a oferit prajituri cu cannabis la o petrecere privată desfăşurată într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea, 16 dintre invitaţi ajungând la spital, a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc, potrivit news.ro.

”Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. Astfel, la data de 22 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc”, anunţă IGPR luni.
Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.
În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea.
În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis şi un grinder.
În cursul zilei de luni, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *