Ministrul iranian al sportului a ordonat vineri deschiderea unei anchete cu privire la minori care au fost violaţi la o şcoală de fotbal din nord-estul ţării, informează AFP.

„Un fost ofiţer de presă al echipei de fotbal Shahr Khodro a susţinut pe reţelele de socializare că părinţii a cincisprezece jucători, care activau la acest club şi la şcoala lui de fotbal, au depus o plângere împotriva clubului şi antrenorilor săi pentru agresiune sexuală asupra copiilor lor, scrie news.ro.

FC Shahr Khordo este situat în Mashhad, principalul oraş sfânt al Iranului şi al doilea oraş ca mărime al ţării. „Ministrul sportului, Hamid Sadjadi, a ordonat o anchetă în urmă cu două săptămâni în urma unor informaţii primite, despre violuri comise la o şcoală de fotbal pentru adolescenţi, din Mashhad”, a adăugat aceeaşi sursă, cerând acţiuni ferme împotriva celor care ar putea fi responsabili pentru aceste fapte.

Vineri, ziarul Shahrara, o publicaţie a municipiului Mashhad, a anunţat că „familii de jucători” din club s-au adunat în faţa sediului organizaţiei provinciale de fotbal pentru a „protesta faţă de această tragedie”.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *