Zeci de jandarmi şi pompieri din judeţ au participat, vineri, la Mihăeşti, la o campanie naţională de donare de sânge desfăşurată sub coordonarea Centrului de Transfuzii Sanguine şi Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea.

S-au prezentat la Mihăeşti pentru a dona sânge peste 30 de jandarmi, precum şi mai mulţi servanţi şi paramedici SMURD.

“Jandarmii vâlceni au demonstrat încă o dată faptul că solidaritatea nu cunoaşte limite. Încă de la primele ore ale dimineţii, peste 30 de jandarmi vâlceni au trecut pragul Centrului de transfuzie sanguină din comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea, pentru a dona sânge”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Vâlcea într-un comunicat transmis AGERPRES.

Acţiunea de donare de sânge, iniţiată de Digi24, a avut loc în incinta căminului cultural din Mihăeşti.

“În cadrul campaniei, pe lângă numeroase persoane fizice dar şi cadre militare din cadrul unităţilor de ordine publică, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea au donat, benevol, servanţi şi paramedici SMURD. Aceştia au întregit rândurile donatorilor care au mers şi individual şi au donat şi în săptămânile precedente.Prin acest gest, fiecare dintre donatori a dovedit ca poate fi un exemplu pentru oricine doreşte să îşi sprijine semenii aflaţi în suferinţă pe patul de spital, în aşteptarea sângelui care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci doar donat”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *