Şeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, reia amenințările cu un război nuclear. Fostul președinte al Federației Ruse susține că aceasta ar putea fi consecința înfrângerii Rusiei în rîzboiul convențional cu Ucraina.

„Mâine, la baza Ramstein din cadrul NATO, marii lideri militari vor discuta despre noile tactici și strategii, precum și despre livrările de noi arme grele și sisteme de atac către Ucraina. Și asta imediat după forumul de la Davos, unde participanții la partidele politice subdezvoltate au repetat ca o mantră: “Pentru a obține pacea, Rusia trebuie să piardă”.

Și niciunul dintre nenorociți nu se gândește să tragă următoarea concluzie elementară: că înfrângerea unei puteri nucleare într-un război convențional ar putea provoca un război nuclear. Puterile nucleare nu au pierdut conflictele majore de care depinde soarta lor. Iar acest lucru ar trebui să fie evident pentru oricine. Chiar și un politician occidental cu o urmă de inteligență”, scrie Medvedev pe canalul său de Telegram.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *