Surse judiciare informează STIRIPESURSE că anchetatorii DNA Galați ar fi descins la o societatea a primăriei locale pentru a ridica probe legate de pretinse acordări nelegale a locurilor de parcare din oraș.

Mai  precis ar fi vorba despre sediul Societății de Gospodărire Urbană, entitate a Primăriei Galați.

Concret, ar fi vizați funcționari ai instituției de la compartimentul care eliberează abonamente de parcare sau oferă locuri de parcare rezidenților, afirmă aceleași surse.

Potrivit DNA anchetatorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2018-2022, în legătură cu acordarea presupus nelegală a unor carduri/legitimații/abonamente gratuite de parcare auto.

În cursul zilei de 14 decembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la sediul unei instituții publice situate în municipiul Galați.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *