Membrii republicani ai Camerei Reprezentanților SUA vor lansa o investigație cu privire la activitățile președintelui american Joe Biden, a declarat James Comer, care este așteptat să devină următorul președinte al Comisiei de Supraveghere a Camerei, la o conferință de presă.

„Aceasta este o investigație a lui Joe Biden, președintele Statelor Unite, și de ce a mințit poporul american cu privire la cunoștințele și participarea sa la schemele de afaceri internaționale ale familiei sale. Interesele de securitate națională impun comitetului să conducă o investigație”, a declarat Comer. „Această investigație va fi o prioritate de vârf”, a spus el.

Potrivit acestuia, „Republicanii din comisia au vorbit cu mai mulți avertizori de la numeroase scheme care implică familia Biden, au revizuit laptopul lui Hunter Biden și au primit documente despre tranzacții necunoscute anterior”. „Ceea ce am găsit sunt planuri de afaceri care vizează ținte din întreaga lume bazate pe traficul de influență, inclusiv cu persoane strâns legate de guverne străine precum China și Rusia”, a spus Comer, adăugând: „Am găsit și planuri bazate în Statele Unite, unde familia Biden a escrocat investitori de sute de mii de dolari cu participarea lui Joe Biden”.

„În 2019, la scurt timp după ce și-a anunțat campania pentru președinte, Joe Biden le-a spus poporului american că nu are nimic de-a face și că nu a avut niciodată conversații cu familia lui despre relațiile lor de afaceri. A fost o minciună”, a subliniat Comer. „Aceste dovezi ridică întrebări îngrijorătoare dacă președintele Biden reprezintă un risc pentru securitatea națională și despre dacă poate fi compromis de guvernele străine”, a subliniat Comer.

Sursa:flux24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *