Un bărbat care și-a înscenat propria moarte pentru a scăpa de acuzațiile de viol și agresiune sexuală făcute în SUA a fost găsit într-un spital din Scoția. Conform descopera.ro, fugarul avea identitate falsă și autoritățile au făcut numeroase teste pentru a demonstra că este fugarul american.

El fusese arestat anul trecut într-un spital din Scoția este fugarul american Nicholas Rossi, a decis un tribunal scoțian. Bărbatul a susținut că a fost victima unei confuzii de identitate și a insistat că numele său este Arthur Knight.

Bărbatul care și-a înscenat moartea neagă identitatea fugarului american ca fiind a sa .Dar Tribunalul Sheriff din Edinburgh a stabilit, în baza analizelor, că tatuajele și amprentele sale digitale se potrivesc cu cele ale lui Rossi. Acum, autoritățile din SUA solicită extrădarea dlui Rossi pentru acuzații de viol și agresiune sexuală.

Se presupune că bărbatul și-a înscenat propria moarte și a fugit în Scoția pentru a scăpa de urmărirea penală. El și-a petrecut ultimul an insistând că este Arthur Knight, un orfan din Irlanda, care nu a fost niciodată în SUA. Totodată, el a susținut că i s-au făcut tatuajele în timp ce zăcea inconștient într-un spital din Glasgow tocmai pentru a fi acuzat.

Rossi a fost arestat de poliția scoțiană în luna noiembrie a anului trecut, după ce personalul spitalului universitar Queen Elizabeth a recunoscut tatuajele sale, ale căror imagini fuseseră difuzate de Interpol, în timp ce bărbatul era tratat pentru COVID.

sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.