Cele două fete de 10 și de 12 ani, răpite din Brașov și găsite în județul Prahova, au fost forțate să întrețină mai multe acte sexuale, au stabilit anchetatorii. Agresiunea a avut loc într-o parcare și în interiorul unei localități.

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor a reieșit că „bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.”

Ca urmare, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cele două fete au fost preluate de un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor.

Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite vineri de la domiciliul lor din județul Brașov, iar Poliția a declanșat alerta de răpire.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul femeii de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu a mai răspuns la telefon, mama a alertat polițiștii. Ulterior, fetele au fost găsite în județul Prahova.
sursa:stiripesurse

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.