Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor(ANPC), Horia Constantinescu, a susținut miercuri dimineață pe pagina sa de facebook că se simte vânat de cei care fac fărădelegi. Acesta îi invită să facă un pas în față, și să pună pozele si filmările pe masă pentru a se dovedi care încalcă legea.

 

 

 

“Mă simt vânat de o armată de primitivi! De cei care, in lipsă de argumente, s-au hotărât să mă discrediteze!
Le este teamă de adevăr, de faptul că nu mai merge cu șpaga, de faptul că ne facem treaba si că punem realitatea pe masă.
Interesant este că in gașca lor de vânători de duzină se adună si șperțarii din instituția noastră, pentru că le mergea bine ambelor grupări. Unii dădeau un blid cu mâncarea de ieri iar alții, închizând ochii, o mâncau pe nerăsuflate, cerând ceva si pentru acasă.

Este ca o cursă cu ștafeta. Vreau sa duc lucrurile cu cativa pasi in fată! Apoi, sa preia alți si alți români adevărați și să transmitem un mesaj comun: RESPECTAȚI-NE, ATÂT!
Puneți mana pe mop, pe lege, pe biblie, dacă mai aveti teamă de Dumnezeu, în loc să puneți mâna pe telefoane.
Ii provoc pe “vanatorii” mei să facă un pas in fața, sa iasă din văgăunile in care se ascund și de unde trag spre mine. Hai să punem pozele si filmările pe masa! Voi cu “abuzurile” inventate si noi cu realitatea de la fata locului!
Nu mai știu cum se scrie corect: sictir sau siktir? Mă puteți ajuta? Pentru un prieten…”, a transmis șeful ANPC pe facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *