Un bărbat a fost urmărit sâmbătă seara pe străzile din Capitală, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. În timpul urmăririi, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță stiripesurse.ro

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut semnale de oprire, sâmbătă seara, pe o stradă din Sectorul 3, unei mașini aflate în trafic. Șoferul nu a oprit, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În timpul intervenției, la un moment dat, șoferul a dat cu spatele și a lovit autospeciala de poliție, după care și-a continuat deplasarea.

În sprijin au fost solicitate mai multe echipaje de poliție.

„Bărbatul a continuat să conducă în viteză pe drumurile publice, fără a avea o conduită preventivă, punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic, astfel că în cadrul urmăririi, după executarea somațiilor legale, polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime”, transmite poliția.

Mașina a fost oprită de polițiști, iar șoferul a fost imobilizat și dus la sediul poliției. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *