Un bărbat a rămas fără suma de aproximativ 60.000 lei după ce s-a dus la sala de fitness și a lăsat rucsacul în care se aflau și banii într-un vestiar din clădire. Doi minori au ‘mirosit’ prada și l-au lăsat fără bani. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, persoana vătămată este Bassam Dabbas, cunoscut și ca ”hairstylistul vedetelor”.

 

 

 

“Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în Sectorul 2 al Capitalei.

Cercetările au fost declanșate la data de 29 iulie a.c., când Secția 8 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri, printre care și suma de aproximativ 60.000 lei, din vestiarul ce era asigurat cu cheie, în timp ce se afla într-o sală de fitness din Sectorul 2.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, care ar fi pătruns în vestiarul sălii de fitness și ar fi forțat butucul ușii de acces de la cutia în care erau depozitate bunurile persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un rucsac ce continea aproximativ 60.000 de lei.

În data de 30 iulie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma cărora au fost depistați și conduși la audieri cei 2 tineri de 16 și 17 ani.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Secției 7 Poliție, al Serviciului de Investigații Criminale Sector 2 și al echipajelor de intervenție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis Poliția Capitalei

 

sursa foto – digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *