Două biciclete sustrase din Germania, în valoare de 6.000 de euro fiecare, au fost găsite de polițiști pe raza municipiului Pitești. Oamenii legii au fost anunțați prin email de către un cetățean german, cu privire la faptul că i-au fost sustrase de la domiciliu două biciclete în valoare de 12.000 de euro.

 

 

 

“În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin email, de către un cetățean german, cu privire la faptul că în cursul lunii iunie 2022, i-au fost sustrase două biciclete de la domiciliu, iar la momentul sesizării, acestea s-ar fi aflat pe raza municipiului Pitești.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 din Codul Penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, cele două biciclete, a căror valoare a fost estimată la 6.000 de euro bucata, au fost identificate și recuperate de polițiști, urmând ca acestea să fie restituite persoanelor vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, a participației și împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun”, au transmis polițiștii argeșeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *