Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a susținut în alocuţiunea sa zilnică adresată cetățenilor, că bombardarea unei închisori din estul ţării, în care au murit peste 50 de persoane, este o crimă de război deliberată a Rusiei.

 

 

 

“Astăzi am primit informaţii despre atacul ocupanţilor asupra Olenivka (unde se află închisoarea), în regiunea Doneţk. Aceasta este o crimă de război deliberată a Rusiei, o ucidere deliberată în masă a prizonierilor de război ucraineni. Peste 50 de morţi…”, a spus acesta în mesajul său zilnic.

El a mai spus că Rusia a demonstrat prin numeroase atacuri teroriste că este cea mai mare sursă de terorism din lume astăzi.

“Diplomaţii ucraineni au dus informaţiile despre atacul rusesc asupra Olenivka la cel mai înalt nivel internaţional. Consiliul de Securitate al ONU a fost informat. Toţi participanţii la relaţiile internaţionale vor şti ce sa întâmplat cu adevărat. Rusia nu va putea minţi pe nimeni. De asemenea, comunitatea internaţională este informată despre toate detaliile rezistenţei noastre la teroarea foamei din Rusia”, a precizat Zelenski, conform news.ro

 

sursa foto – paranteze.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *