Ieri a avut loc la Târgoviște, CONFERINTA DE ALEGERI pentru desemnarea președintelui Tineretului Social Democrat al organizației DAMBOVITA. Președintele Corneliu Ștefan l-a felicitat pe noul președinte ales și îl asigură de toată susținerea sa în proiectele pe care le va demara.

“TSD Dâmbovița și-a ales echipa de conducere!
A fost o adevărată demonstrație de forță a celor care vor conduce comunele, orașele și municipiile din județul nostru! Din rândurile lor, Dâmbovița își va desemna viitorii parlamentari și, de ce nu, viitorul președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa!
În prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a colegilor din conducerea organizației naționale a TSD și a PSD DÂMBOVIŢA, a parlamentarilor și a primarilor dâmbovițeni, peste 1.000 de tineri și-au ales președintele și echipa de conducere.
Așa cum le-am spus, au o șansă extraordinară! Comunitățile în care trăiesc au nevoie de un suflu nou, iar ei trebuie să vină cu soluții care să răspundă unei lumi în continuă schimbare.
Îl felicit pe noul președinte ales al TSD DÂMBOVIȚA, Andrei Tudora. Are alături de el o echipă puternică, bine pregătită și care nu va dezamăgi.
Cu siguranță, ca o adevărata ECHIPĂ, vom reuși să realizăm multe lucruri bune pentru județul Dâmbovița.
Le urăm succes în tot ceea ce și-au propus.
Nu le va fi ușor, dar îi vom susține și îi vom ajuta!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *