Astăzi, 29 iunie a.c., structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat o sesiune de informare a cetățenilor din comuna Nucet.

La activitate au participat reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I”, Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița și Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

Cetățenii au primit recomandări și informații din domeniul juridic referitoare la infracțiunile de violență în familie, violență domestică și furt, fiindu-le prezentate măsurile pe care le pot adopta în contextul în care ajung victime ale unor astfel de fapte sau pentru a preîntâmpina producerea acestora.

S-a reiterat importanța respectării normelor de conviețuire socială, a respectării măsurilor de ordine și siguranță publică, precum și de prevenire a incendiilor, indiferent de natura acestora.

În cadrul sesiunii de informare, având în vedere temperaturile ridicate din această perioadă și posibilitatea apariției unor fenomene meteorologice periculoase, s-a subliniat necesitatea adoptării unui comportament preventiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *