Pregătirile sunt în toi pentru „Ziua comunei Gura-Șuții”, evenimentul mult aşteptat de întreaga comunitate ce va avea loc pe 21 mai 2022.

Ziua comunei Gura-Șuții se Dinu Constantin. Locuitorii comunei Gura-Șuții, oaspeţii şi invitaţii de seamă se vor bucura de această nouă ediţie a “Sărbătorii comunei Gura-Șuții”.

„Am stabilit ca ziua localităţii să aibă loc în fiecare an, în data de 21 mai. Anul trecut evenimentul nu s-a organiza din cauza pandemiei, reluăm sărbătoarea şi, aşa cum ne-a obişnuit, evenimentul se va desfăşura în centrul localităţii, în zona oborului săptămânal. Invitaţii le vom lansa tuturor instituţiilor judeţene cu care noi colaborăm, dar şi colegilor primari. Dincolo de politică trebuie să facem administraţie, să conlucrăm. Sunt instituţii cu care noi avem o colaborare bună şi este un lucru benefic pentru cetăţeni faptul că putem colabora. Sperăm să fie frumos, şi cetăţenii să fie mulţumiţi de programul dedicat zilelor comunei Gura-Șuții”, a precizat primarul localităţii, Dinu Constantin

pe data de 21 mai, începând cu ora 13.00, autoritățile din Gura-Șuții, în frunte cu primarul Dinu Constantin îşi vor primi așa cum se cuvine oaspeții. Alături de invitații săi, primarul va deschide oficial sărbătoarea comunei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *