Veste extraordinară pentru echipa PSD Dâmbovița și respectiv pentru județul Dâmbovița.
Rezultatele excelente de la ultimele alegeri au contat enorm ridicând pe președintele organizației PSD Dâmbovița CORNELIU ȘTEFAN la rang de mare încredere în rândul PSD național.
Datorită acestui fapt, președintele Corneliu Ștefan, are acum un cuvânt de spus, și se află printre cei 3 lideri care îl însoțesc pe Marcel Ciolacu la consultările de mâine ce au loc la Palatul Cotroceni.
Din delegația de mâine mai fac parte, Ionuț Pucheanu – primarul Galațiului și Corina Ene – primar în comuna bihoreană Căbești.
Președintele PSD Dâmbovița CORNELIU STEFAN este indignat de faptul că Guvernul Cîțu a ocolit total primăriile PSD cu finanțările din Fondul de Rezervă sau le-a alocat sume derizorii.
Corneliu Ștefan se simte deranjat de faptul că primarii PSD nu vor avea bani pentru asistență socială, pentru persoanele cu dizabilități, si nici macar pentru salarii. Sunt proiecte cu fonduri europene care trebuie cofinanțate de aceste primării, sunt proiecte în derulare care trebuiesc susținute.
Nu sunt proiecte pentru PSD, ci pentru romani, cetatenii localităților respective.

Din județul Dâmbovița au plecat solicitări motivate corespunzator, pentru 77.000.000 de lei, suma din care numai Consiliul Județean Dâmbovița are nevoie de 35.000.000 de lei pentru finanțarea cheltuielilor curente ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița și ale subunităților finanțate din bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *