Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, firmă că social-democraţii aşteaptă de la preşedintele Klaus Iohannis „să trateze lucrurile în mod egal şi să aibă aceleaşi poziţii publice cum le-a avut şi în trecut”, după ce comunitatea Declic a depus plângere penală pe numele premierului Florin Cîţu şi al fostei sale consiliere de stat Mioara Costin, în scandalul legat de documentul de partid trimis de la Guvern, scrie News.ro.

 

”Faptul că, de astăzi, se pare că domnul premier Cîţu va deveni penal în accepţiunea preşedintelui Iohannis – ţinem minte cum spunea mai demult că cine are o plângere penală deja este penal – pentru că organizaţia Declic ar trebui să depună astăzi, acum au anunţat, plângerea penală pentru faptul că domnul premier Cîţu a folosit resursele guvernamentale pentru campania internă în PNL. Sunt suficiente motive, nu numai acesta, şi faptul că a chemat primarii pentru a promite bani discreţionar doar către acele primării care îl vor susţine în această cursă internă. (…) Aşteptăm să vedem domnul preşedinte Iohannis cum va acţiona. Nu îl bănuim de dublă măsură. Ne dorim ca domnia sa să trateze lucrurile în mod egal şi să aibă aceleaşi poziţii publice cum le-a avut şi în trecut”, a declarat Radu Oprea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti.
Comunitatea Declic a depus, vineri, la DNA, plângere penală la adresa premierului Florin Cîţu şi a fostei sale consiliere de stat Mioara Costin, în scandalul legat de documentul de partid trimis de la Guvern.
”Mioara Costin şi-a încălcat atribuţiile de serviciu”, a afirmat avocatul Toni Decean, care a adăugat că ”singurul căruia îi profită conţinutul acestui document este prim-ministrul”.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *