Două femei au fost rănite, iar una dintre ele a rămas încarcerată, în urma unui accident rutier produs la intersecţia DN 29, care face legătura între municipiul Botoşani şi oraşul Săveni, şi DJ 296, care leagă localităţile Costeşti şi Roşiori, potrivit agerpres.ro.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism care circula pe drumul secundar dinspre Costeşti spre Roşiori a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate unei alte maşini care circula regulamentar pe DN 29, dinspre Botoşani spre Săveni.

În urma coliziunii, unul dintre autoturisme s-a răsturnat, iar o femeie de 70 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a rămas încarcerată, având nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă din maşină.

“Pentru a scoate victima din autoturism, care era răsturnat pe o parte, pompierii au fost nevoiţi să taie cupola şi să îndepărteze parbrizul. Victima, în vârstă de 70 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a fost preluată de echipajul SAJ Botoşani şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

O a doua persoană, o tânără de 29 de ani, care conducea autoturismul care circula regulamentar, a fost transportată şi ea cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *