Spectatorii revin în tribune. Finala Cupei României se joacă cu suporteri

 Finala Cupei României se va desfășura cu spectatori. Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se înfruntă sâmbătă de la ora 20:30 în finala Cupei României, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești pentru prestigiosul trofeu. 

Este al doilea meci cu spectatori si primul eveniment sportiv major cu public. Primul fiind confruntarea, tot de sâmbătă, dintre Steaua și Afumați, întâlnire contând pentru promovarea în Liga II.

Deși meciul de la Ploiești se va desfășura cu spectatori, în tribune nu poate intra chiar cine vrea.

Cine își poate încuraja echipa din tribune

Astfel, biletele  la acest eveniment eveniment au fost disponibile pentru persoanele vaccinate și cele care prezintă dovada unui test RT-PCR / antigen rapid.

Astfel, sunt admise doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Biletele puse la dispoziție Băniei de către FRF, 1.750 la număr, au fost clar prea puține față de câți suporteri olteni doresc să asiste la finală. Craiova își dorește cu ardoare Cupa, pentru a salva o ediție de campionat cenușie. Campionatul s-a dovedit a fi un vis prea îndepărtat pentru oltenii.

Suporterii „leilor” din Bănie, obișnuiți cu marile victorii, ar digera cu greu o înfrângere în fața unei echipe care a căzut, la sfârșitul acestui campionat, în Liga II-a.

La rândul său, Astra, care a retrogradat în liga secundă după 12 ani, vrea să se consoleze cu trofeul Cupei României. Era a 4-a cea mai veche formație din primul eșalon, după FCSB, Dinamo și CFR Cluj, scrie gsp.ro.

Primul meci cu spectatori

Primul meci cu spectatori a început la ora 17:30 pe arena din Ghencea, dar nu pe stadionul construit pentru EURO 2020, ci pe o arena auxiliară.

200 de spectatori vaccinați cu ambele scheme de vaccinare vor putea participa la această partidă. Aceștia au putut cumpăra biletele la meci astăzi.

Roș-albaștrii au anunțat pe site-ul oficial al echipei că persoanele vaccinate și cele care prezintă dovada unui test RT-PCR / antigen rapid pot asista la prima manșă a finalei barajului de promovare.

Primul meci cu spectatori de la începutul pandemiei. CSA Steaua – CS Afumați se joacă în Ghencea

sursa:evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *